Technische controle

Technische controle: veilig op weg met Bosch Car Service

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren. In 1933 is hiervoor de technische autokeuring in het leven geroepen. Om uw wagen voor te bereiden op de technische keuring, kan Bosch Car Service Govaerts Hugo in Linter een technische controle van uw auto doen.

Wat houdt de technische controle in?

Om uw veiligheid in het verkeer te garanderen, moet elke auto technisch in orde zijn. Middels de technische keuring wordt onderzocht of uw voertuig aan de wettelijke bepalingen voldoet. Wilt u met een gerust hart uw auto laten keuren? Kom dan eerst bij Bosch Car Service Govaerts Hugo in Linter langs voor de technische controle. Wij kijken uw auto na op verschillende elementen, zoals de lichten, de remmen en de veiligheidsgordels. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide monteurs en gebruikmakend van de beste testapparatuur.

Een betaalbare technische controle

Bosch Car Service Govaerts Hugo biedt een betaalbare technische controle zonder verborgen kosten. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Uitnodiging gekregen voor een technische keuring?

Heeft u een uitnodiging van de overheid gekregen? Maak dan hier gemakkelijk een afspraak en weet zeker dat het geregeld wordt!