Fabrieksgarantie

Behoud uw fabrieksgarantie bij Bosch Car Service

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Bosch Car Service Govaerts Hugo in Linter behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

 

  • Wij werken volgens de Europese wetten
  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

 

U kunt dus ook uw nieuwe auto bij ons brengen.

Bosch Car Service houdt zich aan de fabrieksvoorschriften

Met de juiste apparatuur en software zijn merk onafhankelijke en universele garages volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Elke Bosch Car Service garage gebruikt een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Ook uw Bosch Car Service heeft dus toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten. Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud.

Originele kwaliteitsonderdelen

Bij Bosch Car Service monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets.

2de lockdown wegens Corona

Onze showroom + shop sluit opnieuw de deuren en mag geen klanten meer ontvangen. Je kan ons echter nog steeds online bereiken op indien je interesse hebt in een nieuw of tweedehands voertuig. De aflevering zal dan gebeuren op onze parking en mits naleving van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Herstellingen, onderhoud en andere werkplaatsactiviteiten gaan gewoon door na afspraak. Uw bezoek dient echter beperkt te blijven tot het afleveren en afhalen van uw voertuig. Daarom wordt onze wachtruimte afgesloten.

Wij houden u op de hoogte over de vordering van de werken aan uw voertuig.