Onderhoud

Hou het veilig en laat uw wagen regelmatig onderhouden door Bosch Car Service Govaerts Hugo.

Wij bieden professioneel onderhoud voor alle modellen en leeftijden zonder de fabrieksgarantie teniet te doen, zelfs voor nieuw wagens, compleet met fabrieks- en mobiliteitsgarantie en registratie van alle werkzaamheden in het onderhoudsboekje.

Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk?

Als u steeds het volle vertrouwen wilt hebben in de veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig, laat dan regelmatig een algemeen onderhoud uitvoeren. Praktisch betekent dat één keer per jaar. Als u veel kilometers rijdt of de wagen intensief gebruikt, wordt het interval korter.

Het belangrijkste voordeel van een correct onderhoud van de wagen is het absolute gevoel van zekerheid dat u met een veilige wagen rijdt. Als u de wagen niet onderhoudt of bij een onbekende dienstverlener gaat, blijft u met twijfels zitten en staat de deur open voor rampspoed.

Naast het veiligheidsaspect is de auto niet voor de volle 100 % betrouwbaar als u niet regelmatig een controle laat uitvoeren door een expert. Stelt u zich even voor dat u met uw gezin aan de kant staat te wachten op een takelwagen. Zo’n situatie is uiteraard te vermijden. Maak dus zo snel mogelijk een afspraak bij Bosch Car Service Govaert Hugo.

Waarom voor Bosch Car Service kiezen voor onderhoud?

U kunt het beste voor Bosch Car Service kiezen voor het onderhoud van uw wagen, omdat wij over de nodige kennis en procedures beschikken om u de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. Deze expertise komt op verschillende manieren tot uiting.

Ten eerste: wanneer u een onderhoud aanvraagt bij Bosch Car Service Govaerts Hugo, kunt u ervan op aan dat we grondig te werk gaan met oog voor detail. Wat is inbegrepen in het auto-onderhoud? Dat hangt deels af van het onderhoudsschema van uw voertuig, maar over het algemeen omvat het een uitgebreid aantal checks van systemen die te maken hebben met de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Het personeel van Bosch Car Service zal defecte of versleten onderdelen vervangen en vloeistoffen bijvullen indien nodig. Standaard wordt de olie ververst en de filter vervangen, wat bijdraagt tot de prestaties.

Ten tweede: niemand kent de richtlijnen van de fabrikant met betrekking tot onderhoud beter dan Bosch Car Service. Er wordt nooit van afgeweken en er wordt niet op beknibbeld. Bovendien gebruiken wij altijd originele wisselstukken en kwalitatieve materialen.

Ten slotte staat Bosch Car Service voor integriteit. Bij andere dienstverleners hebt u soms het gevoel dat zij problemen maken die er niet zijn, maar Bosch Car Service Govaerts Hugo heeft altijd het beste voor met de klant.

Vervalt de garantie als u de wagen laat onderhouden?

Auto-onderhoud is zowel bij nieuwe als bij oude wagens belangrijk. Ongeacht de leeftijd van uw wagen dient u het onderhoudsschema van de fabrikant te respecteren. Laat u niet verleiden om hem niet te laten onderhouden omdat hij nieuw is.

Het goede nieuws voor mensen met een nieuwe wagen is dat de garantie niet vervalt als u beslist om hem te laten onderhouden door Bosch Car Service Govaert Hugo in plaats van door de merkgarage. U hebt het recht om hem te laten onderhouden in een werkplaats naar keuze zonder dat de garantie in het gedrang komt. Bovendien beschikt niemand over meer expertise dan Bosch Car Service, dus uw auto wordt onderhouden volgens de strengste normen – voor uw dierbare nieuwe wagen verwacht u niet anders.

Indien u het onderhoud laat uitvoeren door Bosch Car Service Govaert Hugo, geniet u zelfs van de nationale garantie zoals bij alle onderhoudspakketten van Bosch Car Service. Die komt bovenop de fabrieksgarantie. U zult zich dubbel zo veilig voelen.

Maak dan hier gemakkelijk een afspraak en weet zeker dat het geregeld wordt!