Autoreparatie

Spoedig weer veilig de weg op

Een defect aan uw auto is nooit leuk. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij Bosch Car Service Govaerts Hugo in Linter drie regels:

 

  • We repareren het defect vakkundig
  • We streven ernaar dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen
  • We bespreken altijd vooraf de kosten met u

 

Laat uw reparatie uitvoeren bij Bosch Car Service Govaerts Hugo en ga spoedig weer veilig de weg op.

Daarom bij Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service Govaerts Hugo bent u aan het goede adres voor een snelle reparatie, want geen defect of storing is ons onbekend. Waarom?

 

  • Onze monteurs krijgen technische trainingen van Bosch
  • De Bosch-helpdesk staat altijd voor onze garages klaar
  • De diagnoseapparatuur van Bosch die we in huis hebben, identificeert het probleem snel en onze monteurs lossen het probleem vervolgens vakkundig voor u op.

 

U hoeft uw auto dus niet langer te missen dan nodig.

 

Bovendien gebruiken we alleen de beste onderdelen voor uw auto: onderdelen van Bosch. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zich. Bosch maakt onder andere ruitenwissers, bougies en remonderdelen, maar ontwikkelt ook systemen die essentieel zijn voor de veiligheid; denk aan ABS en ESP. De beste kennis over deze onderdelen vindt u dan ook bij Bosch Car Service.

2de lockdown wegens Corona

Onze showroom + shop sluit opnieuw de deuren en mag geen klanten meer ontvangen. Je kan ons echter nog steeds online bereiken op indien je interesse hebt in een nieuw of tweedehands voertuig. De aflevering zal dan gebeuren op onze parking en mits naleving van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Herstellingen, onderhoud en andere werkplaatsactiviteiten gaan gewoon door na afspraak. Uw bezoek dient echter beperkt te blijven tot het afleveren en afhalen van uw voertuig. Daarom wordt onze wachtruimte afgesloten.

Wij houden u op de hoogte over de vordering van de werken aan uw voertuig.