De Bosch-automaterialen

Bosch-Onderdelen

Naast de vakkennis van de Bosch Car Service monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit. Bosch-onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig gebruikt zijn. Omdat Bosch, als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkelt, hoeven wij geen concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Een geruststellende gedachte!

Wat is allemaal Bosch?

Er zijn bijna geen automaterialen die Bosch niet in zijn gamma heeft. Ruitenwissers, bougies, remonderdelen, etc. allemaal verkrijgbaar van Bosch.

 

Naast de standaardonderdelen heeft Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. We denken aan ABS, het antiblokkeersysteem, al dan niet in combinatie met ESP, Electronic Stability Program, etc. Deze systemen zijn allemaal door Bosch ontwikkeld!

Bosch eXchange

Bij Bosch houden we rekening met de leeftijd van uw wagen bij het samenstellen van ons productgamma. Bent u eigenaar van een iets oudere wagen? Dan wenst u dat de prijs van een mogelijke herstelling in verhouding staat met de restwaarde van uw wagen. Daarom biedt Bosch u een groot gamma standaard-ruilproducten onder het logo ” Bosch eXchange”

 

Ze genieten bijgevolg van dezelfde Bosch-garantie als de nieuwe producten. Op zoek naar Bosch wisselstukken of producten? Ze zijn allemaal te verkrijgen bij uw Bosch Car Service in de buurt!

2de lockdown wegens Corona

Onze showroom + shop sluit opnieuw de deuren en mag geen klanten meer ontvangen. Je kan ons echter nog steeds online bereiken op indien je interesse hebt in een nieuw of tweedehands voertuig. De aflevering zal dan gebeuren op onze parking en mits naleving van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Herstellingen, onderhoud en andere werkplaatsactiviteiten gaan gewoon door na afspraak. Uw bezoek dient echter beperkt te blijven tot het afleveren en afhalen van uw voertuig. Daarom wordt onze wachtruimte afgesloten.

Wij houden u op de hoogte over de vordering van de werken aan uw voertuig.